top of page
Musik og dans med børn

Udover mit professionelle virke som musiker og danser/optrædende, arbejder jeg som formidler for børn i institutioner , og som underviser på Aalborg Kulturskole.

Som alsidig kunstner, har jeg tre forskellige profiler hos  "Børns møde med kunsten"; En organisation i nordjylland som yder økonomisk støtte til  kreativt samarbejde mellem en kunstner og børn i institutioner. ( -se galleriet med billeder fra skoler, børnehaver,biblioteker m.m.)

Desuden har jeg lavet en række skolekoncerter via "Levende musik i skolen" med ensemblet "klassisk på stribe" som havde til formål at formidle den klassiske musik for børn på mellemtrinnet på skoler rundt omkring i Danmark.

I januar 2014 indgik jeg et to måneders samarbejde med steinerinstitutionerne "Bitte Bæk" og Tusindstrålen" i Aalborg. Projektet blev støttet af "Huskunstnerordningen" (Statens kunstfond) og det havde til formål at formidle de gamle danske børnesange til børnehavebørn, via sang, musik, bevægelse og fortælling.

I det daglige arbejder jeg som cellolærer og i skoleprojekter, hvor hele klasser får undervisning i cello og violin i skoletiden. Dertil et projekt for 5-årige i Hundelev børnehave, Løkken, samt for børn i specialklasse, som har brug for en kreativ og anderledes indgangsvinkel til lærdom generelt. 

Fra 2017 og frem har jeg desuden eksperimenteret med cello og mindfullness, bl.a. til ugentlig morgensamling og drømmerejse på Sindal skole, og her i 2019 Gør jeg noget lignende for børnehavebørn i form af cello med børneyoga og drømmerejser.

bottom of page